evenementen

Bijeenkomsten ‘Sluit je aan bij de Techniekfabriek!’

Datum/Tijd
24-06-21
16:00 - 20:15

Wegens de grote belangstelling voor de bijeenkomst ‘Sluit je aan bij de Techniekfabriek’ op donderdag 24 juni organiseren wij die dag een extra bijeenkomst, speciaal voor bedrijven. De beide bijeenkomsten vinden plaats in de Reesinkhal op de Mars.

16:00 – 17:15 uur: Informatiebijeenkomst over de nieuwe ontwikkelingen van de Techniekfabriek voor geïnteresseerden uit het onderwijs en de overheid.

19:00 – 20:15 uur: Netwerkbijeenkomst voor bedrijven uit Zutphen (en omgeving) waarbij we de nieuwe ontwikkelingen bespreken en kijken op welke manier uw bedrijf zich aan kan sluiten.

De Techniekfabriek Zutphen wil samen met bedrijven, onderwijs en overheid investeren in het opleiden van jongeren tot vakmensen in de techniek. Alleen door samenwerking zijn we verzekerd van een goede kwaliteit van de techniekopleidingen in Zutphen! Dus denk en doe mee en meld u aan voor een van deze bijeenkomsten op donderdag 24 juni in de Reesinkhal in Zutphen.

Wilt u deelnemen aan één van deze bijeenkomsten? Stuur dan een e-mail naar contact@techniekfabriekzutphen.nl en vermeld daarin uw naam en of het om de eerste of tweede bijeenkomst gaat. I.v.m. de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen. 

Locatie
Techniekfabriek Zutphen

Adres
Contrescarp 6
7202AE Zutphen