Cleantech Battle 2021

De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee. Het is een initiatief van het Cleantech Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.

Ben jij een student MBO, HBO of WO uit Oost-Nederland en heb je gewerkt aan een vraagstuk op het gebied van schone technologie? En verdient jouw project een podium? Schrijf je dan in voor de Cleantech Battle 2021. Meedoen is eenvoudig: je hoeft alleen het verslag in te sturen van je duurzaamheidsvraagstuk, of het nu gaat om een onderzoeksrapport, eindexamen, stagerapport of studieopdracht. Zo ding je mee naar de hoofdprijs van 3000 euro! 

Behoort jouw project straks tot de vijf beste inzendingen? Dan mag je je idee in een kort filmpje pitchen tijdens de online finale van de Cleantech Battle op donderdag 17 juni 2021. Na het vertonen van de filmpjes maken we een live-verbinding tussen de finalisten en de jury. De jury voelt de studenten digitaal aan de tand en bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is. Ook beoordeelt de jury of er een gezonde businesscase van te maken is. De finale is donderdag 17 juni om 16:00 uur live te volgen via onze website.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Martin Snijder: m.snijder@aventus.nl 

Kijk hier de finale van 2020 terug!

De finale van de Cleantech Battle 2020 op 18 juni 2020 werd live uitgezonden vanuit een tijdelijke studio in de Zutphense Broodfabriek. Vijf studententeams van Saxion, Aventus, Universiteit Twente en de HAN streden met hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie om de titel. Kijk de finale hier terug:
 

De winnaar van de Cleantech Battle 2020: de circulaire, modulaire, biobased abri van de HAN University of Applied Sciences.

De Cleantech Battle is een initiatief van het Cleantech Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.


Aventus-student Pim Duterloo (wi
nnaar van de Cleantech Battle 2017): “Door de Cleantech Battle heb ik nu een eigen bedrijf en een groot netwerk. Ik leer fantastische bedrijven kennen, ontmoet geweldige mensen en ik werk mijn eigen duurzame idee uit. Wil jij de aarde en je eigen leven een boost geven? Meld je aan voor de Cleantech Battle!”

Meld je voor 25 mei aan voor de Cleantech Battle 2020

Let op: mocht je bestand te groot zijn om te verzenden via dit formulier, stuur het dan via WeTransfer naar info@cleantechcenter.nl 
 
Meer informatie

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via info@cleantechcenter.nl. We helpen je graag verder op weg en wie weet sta jij op 18 juni op het podium bij de finale van de Cleantech Battle!

Winnaar 2019

Video afspelen

Winnaar 2018