Cleantech Talent Award 2020

Zet jouw project over duurzame technologie in de spotlights. Doe mee aan de Cleantech Talent Award 2020!

De live uitzending gemist? Bekijk deze hier terug.


Volg hier de live-uitzending van de finale van de Cleantech Talent Award 2020! Gepresenteerd vanuit een tijdelijke studio in het Pakhuis Noorderhaven. Scholieren uit het het Voortgezet Onderwijs in Oost-Nederland pitchen hun unieke oplossing op het gebied van duurzaamheid en schone technologie. We vertonen korte filmpjes van de pitches, aansluitend maken we een live-verbinding tussen de jury en de finalisten. De jury voelt de scholieren digitaal aan de tand en bepaalt wie de winnaar is.  
 
De Cleantech Talent Award is een initiatief van het Cleantech Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.
 

Ben jij een VO-scholier uit Oost-Nederland en schrijf je een profielwerkstuk of werk je aan een project over duurzame technologie? Schrijf je dan voor de Cleantech Talent Award 2020. Meedoen is eenvoudig: je hoeft alleen het verslag in te sturen van het project, of het nu gaat om je profielwerkstuk of een schoolopdracht. En wie weet win jij met jouw project de hoofdprijs van 500 euro.

Is jouw idee een van de beste tien inzendingen? Dan mag je je idee online pitchen tijdens de finale van de Cleantech Talent Award op woensdag 22 april 2020. Een deskundige jury bepaalt wie de winnaar is.

Wij zijn heel benieuwd naar jouw idee over duurzaamheid, dus meld je snel aan voor de Cleantech Talent Award!

De Cleantech Talent Award is een initiatief van het Cleantech Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio. Voor studenten MBO, HBO en WO organiseert het Cleantech Center de Cleantech Battle. De finale daarvan vindt plaats op donderdag 18 juni.

Waarom meedoen aan de Cleantech Talent Award?

Meld nu je project aan!

inschrijven kan tot 29 maart 2020

1Persoonlijke gegevens
2Challenge

Meer informatie

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via info@cleantechcenter.nl. We helpen je graag verder op weg en wie weet sta jij in 2020 op het podium van de Cleantech Talent Award!

Winnaar 2019