Samenwerking met KME Netherlands B.V.

Samenwerking met KME Netherlands B.V.

De TechniekFabriek in Zutphen stimuleert technische innovatie en laat technisch talent zich (verder) ontwikkelen in de regio. Hiervoor zoekt de TechniekFabriek samenwerkingen. Onlangs bundelde ze daarom de krachten met KME Netherlands B.V. uit Zutphen.
KME Netherlands B.V. is een internationale speler in de productie van messing- en koperstrip. Deze strip wordt onder andere toegepast in de automotive industrie en de elektrotechnische industrie.

KME verwacht ook in de toekomstige arbeidsmarkt moeite te houden met het vinden van goed geschoold technisch personeel. Met het aangaan van een partnerschap met de TechniekFabriek wil KME dan ook maximaal bijdragen aan het regionaal opleiden van voldoende techneuten, het creëren van een lokaal kennisnetwerk en de technische bloei van de regio.

Bent u nieuwsgierig naar wat de TechniekFabriek voor u kan betekenen neem dan contact op met Sjoerd Westra, directeur TechniekFabriek, 06-10976328 of stuur een mail naar contact@techniekfabriekzutphen.nl

Op de linker foto links Sjoerd Westra, directeur TechniekFabriek en rechts Steven De Groot, directeur Finance en control van KME Netherlands B.V.